BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSFEESTEN

Chamaus Events is het "one stop shop" adres binnen de evenementenbranche. Zoekt u enkel een artiest of wilt u volledig ontzorgt worden bij de organisatie van uw evenement het kan allemaal bij ChaMaus Events.

Ons motto is niet voor niets: ‘’We Create, You Celebrate’’

 

Aankleding/Meubilair:

Door ons uitgebreide netwerk van samenwerkingspartners kunnen we het breedste assortiment leveren voor een scherpe prijs.

Denkt u bijvoorbeeld aan LED verlichting, statafels, dansvloeren en barkrukken.

 

De experts van ChaMaus Events vinden alleen het beste goed genoeg voor u, u hoeft uitsluitend uw wensen kenbaar te maken en de rest van het werk doen wij. Ook voor thema feesten kunnen we de locatie aankleden naar het thema. Sinterklaas, Oktoberfest, Foute-Party of misschien wel een sjieke kerstborrel, niets is te gek voor ChaMaus Events.

 

Catering

De experts van ChaMaus Events hebben een ruime horeca ervaring, ze gaan graag met u in gesprek over wat de beste culinaire oplossing is voor uw Evenement.

Een grote BBQ, Lopend buffet of misschien kiest u wel voor showcooking?

 

Licht en geluid

Muziek is een van de belangrijkste sfeerbepalers van uw evenement.

De deejays van ChaMaus Events schakelen moeiteloos van top 40 naar, golden oldies of naar sfeervolle achtergrondmuziek. ChaMaus Events kan uw feest geheel voorzien van zowel licht en geluid. We luisteren goed naar uw muziekwensen en we hebben een prima neus voor welke muziek op welk moment nodig is.

We maken gebruik van de modernste apparatuur. Onze muziekbibliotheek is bijna onuitputtelijk en wij verzorgen de Buma Stemra afdracht voor onze deejays.

 

Entertainment

Entertainment is vaak het ondergeschoven kindje bij een evenement terwijl u hier juist het verschil mee kunt maken. Sinterklaas, Live muziek, Goochelaars, de Kerstman of een prinses? ChaMaus Events heeft een uitgebreid netwerk met de beste artiesten.

Door gebruik te maken van artiesten waar we ervaring mee hebben durven wij in te staan voor het entertainment op uw evenement. Klik hier voor meer informatie over het entertainment van ChaMaus Events.

 

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Ook voor andere vragen neemt u vandaag nog contact met ons op, we helpen u graag verder!

 

 

 

 

CONTACT

chamaus EVENTS

VILLA WATERVIOLIER 9

5146 AL  WAALWIJK

 

Jean-Paul  +31 (6) 421 297 40

Maurice   +31 (6) 421 297 41

info@chamaus.nl

VOLG ONS OP

facebook

2020 ChaMaus Events |  Privacy Statement  | ALV