WE CREATE ... YOU CELEBRATE

CHAMAUS?

Waar komt de naam ChaMaus vandaan?

De naam ChaMaus is een verbastering van de namen van onze oprichters de neven Jean-Paul en Maurice. Champie is de bijnaam van Jean-Paul (1987) en Maus van Maurice (1997). Toen we een naam moesten bedenken voor ons bedrijf wilde we een naam die een echte betekenis had. Het gebruik van bijnamen die normaal alleen onze vrienden gebruiken staat symbool voor het laagdrempelige contact en de korte communicatielijnen waar we voor staan.

 

Hoe zijn jullie op het idee gekomen om evenementen, feesten en partijen te organiseren?

Maurice heeft ruime horeca ervaring en is al sinds zijn 11de actief in de Sinterklaas wereld. Wat op zijn 16de begon met het verhuren van Sinterklaas en zijn Pieten bij mensen thuis, bedrijven en scholen liep steeds verder uit de hand en leidde tot de oprichting van Stichting Sint, Mauricio en de rest. Omdat Maurice steeds vaker het verzoek kreeg om ook buiten het sinterklaas seizoen evenementen te organiseren was het een logische stap naar een eigen evenementenbureau.

Jean-Paul is al meer dan 10 jaar zelfstandig ondernemer in verschillende branches, waaronder in de party/evenementenverhuur. Je mag Jean-Paul dan ook zien als de zakelijke motor van onze organisatie.

Het vuur voor evenementen is ook bij Jean-Paul opgelaaid nadat hij zich aansloot bij Stichting Sint, Mauricio en de rest. Sinterklaas is natuurlijk maar 3 weken per jaar, en waarom zouden de neven niet het hele jaar door doen wat ze leuk vinden en waar ze allebei ervaring in hebben, zo was de opzet van het bedrijf geboren.

 

Benieuwd naar stichting Sint, Mauricio en de rest? Kijk dan op www.sintmauricioenderest.nl

 

Wat we doen?

ChaMaus events richt zich vooral op het ontzorgen van het organiseren van feesten en partijen. We kunnen veel werk uit handen nemen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat heel het feest aangekleed is, dat er catering aanwezig is. Maar ook licht en geluid kan door ons verzorgd worden net als entertainment acts. Daarbij is maatwerk natuurlijk ook heel belangrijk, hoe u het in uw hoofd heeft, zo moet het worden! Daarmee hopen we dat iedereen van zijn/haar feest kan genieten zonder zorgen.

 

We Create, You Celebrate!

 

 

 

CONTACT

chamaus EVENTS

VILLA WATERVIOLIER 9

5146 AL  WAALWIJK

 

Jean-Paul  +31 (6) 421 297 40

Maurice   +31 (6) 421 297 41

info@chamaus.nl

VOLG ONS OP

facebook

2020 ChaMaus Events |  Privacy Statement  | ALV