ENTERTAINMENT

ENTERTAINMENT

Wilt u dat uw evenement lang in het geheugen van uw gasten blijft vergeet dan het entertainment niet.

 

Sinterklaas, Live muziek, Goochelaars, de Kerstman of een prinses? ChaMaus Events heeft een uitgebreid netwerk met de beste artiesten.

Door gebruik te maken van artiesten waar we ervaring mee hebben durven wij in te staan voor het entertainment op uw evenement.

 

KInderfeestjes

Wilt u niet het zoveelste kinderfeestje geven in het indoorspeelparadijs? Wij denken graag met u mee over een origineel alternatief.

Tijdens een intakegesprek stellen we ons op de hoogte van uw wensen hiervan afhankelijk zullen wij u een voorstel doen voor een passend kinderfeest.

U kunt bijvoorbeeld denken aan; een oud hollandse spelletjes middag, een clownshow in uw eigen huis, een spionnen speurtocht in uw omgeving, een kinderkookfeest, een schmink en knutselfeestje etc. etc.

Na het feestje ruimen wij alle rommel weer voor u op!

 

Sinterklaas

Chamaus Events werkt nauw samen met Stichting, Sint Mauricio en de rest deze stichting heeft alle middelen in huis om de meest geloofwaardige Sinterklaas bij u langs te sturen die u zich kunt voorstellen. Chamaus Events zorgt voor licht, geluid en een eventueel ondersteunend programma.

 

U kunt  informatie over Stichting Sint, Mauricio en de rest vind u op www.sintmauricioenderest.nl

 

Kerstman

ChaMaus Events beschikt over de agenda van de enige echte kerstman! En de kerstman is ontzettend breed inzetbaar. Winkelcentra, bedrijfsfeesten of misschien wel kerstmarkten. Ook kan de kerstman natuurlijk de cadeau’s bij u thuis persoonlijk af komen geven. De kerstman zoekt graag de gezelligheid op en gaat graag met iedereen op de foto!

 

Nieuwsgierig geworden, op zoek naar meer informatie of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Twijfel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen! We helpen u graag verder!

 

 

 

CONTACT

chamaus EVENTS

VILLA WATERVIOLIER 9

5146 AL  WAALWIJK

 

Jean-Paul  +31 (6) 421 297 40

Maurice   +31 (6) 421 297 41

info@chamaus.nl

VOLG ONS OP

facebook

2020 ChaMaus Events |  Privacy Statement  | ALV